Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ – ΝΕΟΧΩΡΙ 1-1


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣΝΕΟΧΩΡΙ  1-1 (0-0)
Σε αγώνα μπαράζ θα λύσουν τελικά τις διαφορές τους για την άνοδο στην Α΄κατηγορία ΝΕΟΧΩΡΙ και ΔΗΜΗΤΡΑ καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ έληξε ισόπαλο και έτσι παρέμεινε η διαφορά των πέντε βαθμών που χώριζε τις δύο ομάδες.
Να σημειώσουμε ότι  η ομάδα του Νεοχωρίου χρειαζόταν μόνο τη νίκη για να μην πάει σ΄αυτή τη διαδικασία μιας και η διαφορά ήταν ακριβώς στους πέντε βαθμούς όσους είναι και το όριο για τον αγώνα
μπαράζ.
Το φιλμ του παιχνιδιού:
Σ΄ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Δήμητρας  ΑΓΟΔ και Νεοχώρι αναδείχτηκαν ισόπαλοι (1-1)  με την ομάδα του Νεοχωρίου να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 79΄λεπτό και την ομάδα της Δήμητρας να ισοφαρίζει 3 λεπτά αργότερα.
Η ομάδα του Νεοχωρίου μπήκε ποιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Μπαράκα. Στο 15΄ θα σημειωθεί η πρώτη φάση του αγώνα όταν ο ΛΙΑΚΟΣ θα μπεί από πλάγια στην περιοχή θα σπάσει την μπάλα στον ΜΠΑΣΔΕΚΗ ο οποίος θα επιχειρήσει το σούτ αλλά η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα και θα απομακρυνθεί. Στο 21΄ τα πνεύματα θα οξυνθούν όταν ο Λιάκος θα δεχθεί ένα σπρώξιμο από τον ΚΟΝΤΟΥΛΑ αλλά ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση θα δείξει από μια κίτρινη στον κάθε παίχτη.   
Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στο χώρο του κέντρου χωρίς να σημειωθεί κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το Νεοχώρι θα χάσει μια καλή ευκαιρία όταν ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ θα επιχειρήσει τη σέντρα από τα αριστερά ο ΛΙΑΚΟΣ θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ. 
Στο 60΄θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Δήμητρας όταν ο ΚΟΝΤΟΥΛΑΣ θα βγεί μόνος του απέναντι στον ΝΤΑΓΚΟΥΛΗ θα επιχειρήσει το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας του Νεοχωρίου θα διώξει τη μπάλα. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 70΄για τη ομάδα της Δήμητρας όταν ο ΛΑΛΛΟΣ Γ. θα πιάσει το σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα θα βρεί το κάθετο δοκάρι του ΝΤΑΓΚΟΥΛΗ και θα καταλήξει άουτ. 
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ότι δεν κατάφερε η ομάδα της Δήμητρας θα το καταφέρει η ομάδα του Νεοχωρίου όταν ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ Ε θα μπει από τα αριστερά θα σπάσει την μπάλα στον ΚΑΦΕΤΖΗ Β       ο οποίος θα επιχειρήσει το σουτ η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα νέο σουτ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ξανά η μπάλα στα σώματα αλλά στην επαναφορά ο ΛΙΑΚΟΣ θα πιάσει το ανάποδο ψαλίδι και θα στείλει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του ΜΠΑΡΑΚΑ.      
3 λεπτά θα κρατήσει όμως η χαρά των φιλοξενουμένων καθώς η ομάδα της Δήμητρας θα κερδίσει φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής την εκτέλεση θα αναλάβει ο ΚΟΝΤΟΥΛΑΣ που θα βρει το κεφάλι του ΛΕΤΣΙΟΥ με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ΝΤΑΓΚΟΥΛΗ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ (ΜΠΑΡΑΚΑΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ, ΛΙΟΥΡΑΣ, (ΝΙΖΙΣΚΙΩΤΗΣ  46΄ΛΑΛΛΟΣ Γ.) (ΚΥΡΚΟΣ  78΄ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ) (ΝΤΑΜΑΓΚΑΣ   80΄ ΛΑΛΛΟΣ Δ) ΚΟΝΤΟΥΛΑΣ, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ, ΛΕΤΣΙΟΣ
ΝΕΟΧΩΡΙ  (ΝΤΑΓΚΟΥΛΗΣ, (ΚΑΦΕΤΖΗΣ Φ.  46΄ ΛΙΑΚΟΣ Κ.) ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΦΕΤΖΗΣ Χ, ΖΗΣΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΛΙΑΚΟΣ Α, (ΔΡΟΥΔΑΚΗΣ 65΄ΡΕΠΠΑΣ) ΚΑΦΕΤΖΗΣ Β, (ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ  65΄ΚΑΦΕΤΖΗΣ Ε) ΤΣΙΑΝΗΣ
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26-5-2012 ΣΤΙΣ 5:00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑΝΝΗ για το ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου