Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Πολυβόλο» η Μικτή Παίδων της Ημαθίας!!

Όπως αναμενόταν οι «πιτσιρικάδες» της Μικτής ΕΠΣ Ημαθίας δεν συνάντησαν την Τετάρτη το απόγευμα στο Α.Κ. Γρεβενών καμία απολύτως δυσκολία και επικράτησαν άνετα της αντίστοιχης ομάδας των Γρεβενών με το εμφατικό και παράλληλα επιβλητικό σκορ 0-13 !!!
Ασταμάτητη η ομάδα του Αντώνη Λυμούση έπαιξε όπως έπρεπε
και κάνοντας μάλιστα συντήρηση δυνάμεων για την επόμενη αγωνιστική, ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με15 βαθμούς, όσους έχει και η Κοζάνη και συνεχίζει προσφέροντας παράλληλα θέαμα, τον δρόμο προς την κορυφή και την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Α φάση του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής και το τελικό σκορ τα λέει όλα! Μάλιστα οι αντίπαλοι παρουσιάστηκαν στον αγώνα μόνο με 11 παίκτες γεγονός που προξένησε εντύπωση για επίπεδο Μικτών ομάδων.
Οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας της Ημαθίας, μπήκαν από την αρχή δυνατά για να καθαρίσουν την κατάσταση, είχαν τον έλεγχο του αγώνα όπως και την συντριπτική κατοχή της μπάλας, έβγαλαν όμορφους αυτοματισμούς, καλά τελειώματα και φυσικά δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα.
Πολυσκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο αρχηγός της Ημαθίας Ιωάννου (φωτο), ο οποίος πέτυχε 4 τέρματα. Από 2 τέρματα σημείωσαν οι Μελιόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννόπουλος και από 1 οι Ιτσκάρας, Φωτόπουλος και Ντουμάνης, ο οποίος για μια ακόμη αγωνιστική έφθασε σε υψηλό σημείο απόδοσης.
Διαιτητής ο κ. Τσέτσιλας Κων. με βοηθούς τους κ.κ. Δροβατζήκα Ε., και Ράτζα Κ. (Γρεβενών)
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: (Σαμαράς Χρ.) Μπαντής, Βασιλόπουλος, Σούλας, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Κατσάνος, Τούκας, Σάλλα, Φουρλατάρας, Τριμίντζιος, Συμεωνίδης.
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: (Λυμούσης Αντ.) Τσιμόπουλος, Τεκερίδης, Ιτσκάρας, Χαραλαμπίδης, Φουρκιώτης (41’ Γιαννόπουλος), Τσέλιος, Φωτόπουλος 48’ Χρυσόπουλος), Ντουμάνης, Μελιόπουλος, Ιωάννου, Τριανταφυλλόπουλος (52’ Λίπε).
ΝΕΟΙ: ΓΡΕΒΕΝΑ-ΗΜΑΘΙΑ 0-3
Σπουδαία  εκτός έδρας νίκη επί της ομάδας των Γρεβενών, πέτυχαν οι ΝΕΟΙ της Ημαθίας (φωτο) με σκορ 0-3 , που τους έφεραν στην πρώτη θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μικτών ομάδων, με 15 βαθμούς έναντι 12 της Κοζάνης, δυο αγωνιστικές πριν την λήξη της Α΄φάσης.
Ακολουθούν δυο αγώνες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού πρώτα την ερχόμενη Τετάρτη στα Παλατίτσια οι Ημαθιώτες αντιμετωπίζουν την ομάδα της Καστοριάς, η οποία φιλοδοξεί να κάνει το 2 στα 2 (να κερδίσει την Ημαθία και την Κοζάνη) και σε περίπτωση ευνοϊκών αποτελεσμάτων να ισοβαθμήσουν τρεις ομάδες και να έχει το πλεονέκτημα για την 1η θέση. Ένα σενάριο που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο και ακατόρθωτο, αλλά με αυτό τον τρόπο σκέψης δίνεται η δυνατότητα στην ομάδα Νέων της Ημαθίας από την επόμενη Τετάρτη να είναι η πρωταθλήτρια του ομίλου, να δώσει τις δικιές της απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας και φέτος μια πορεία που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.
Οι γηπεδούχοι των Γρεβενών μπήκαν με περισσότερη διάθεση στον αγώνα, έχοντας κατά νου προφανώς να κλέψουν τις εντυπώσεις και πιθανόν βαθμούς για δικούς τους λόγους από την πρωτο πόρο Ημαθία , αφού η ομάδα τους ήταν τελευταία στην βαθμολογία έχοντας στο ενεργητικό της μια μόνο νίκη.  Παρόλα αυτά η Ημαθία σε δυο οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες, λίγο έλειψε να προηγηθεί νωρίς. Στο 25’ όμως λεπτό «ξεκλείδωσε» η  άμυνα των γηπεδούχων, όταν ένας όμορφος συνδυασμός από αριστερά θα φθάσει η μπάλα στον Τσουλλχάη ο οποίος αφού απέφυγε έναν αντίπαλο με ωραίο διαγώνιο σουτ θα βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ γράφοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.  Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι των Γρεβενών, κάνοντας ίσως το καλύτερό τους παιχνίδι και με περίσσιο πάθος για την διεκδίκηση της νίκης, προσπάθησαν να βγουν με αξιώσεις, αλλά η καλή οργανωμένη αμυντική συμπεριφορά των παικτών της Ημαθίας, δεν επέτρεψαν στους Γρεβενιώτες να σκεφθούν ότι μπορούν να κλέψουν έστω και έναν βαθμό, όπως τελικά αποδείχθηκε. Στη επανάληψη άλλαξε όμως το σκηνικό και οι παίκτες του Αντ. Λυμούση αφυπνίστηκαν έστω και κάπως αργά, πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, έβγαλαν περισσότερους αυτοματισμούς και τα κατάφεραν στο 65’  να διπλασιάσουν τα τέρματα για την ομάδα τους, όταν ο Χρυσόπουλος με ωραίο σουτ θα παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Πετκάνα, ανεβάζοντας το σκορ στο 0-2. Τέλος στο 75’ ο πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου Μυλωνάς με εκπληκτική ενέργεια θα σφραγίσει την νίκη της ομάδας του γράφοντας το τελικό 0-3, φέρνοντας τους Νέους της Ημαθίας στο πρώτο σκαλοπάτι του 3ου ομίλου.  
Διαιτητής ο κ. Δροβατζήκα Ε., με βοηθούς τους κ.κ. Τσέτσιλας Κων. και Ράτζα Κ. (Γρεβενών)
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: (Σαμαράς Χρ.) Πετκάνας, Πιπεργιάς, Σάλλα (85’ Παπατσάνης), Σπηλιώτης, Παπακώστας (73’ Τζάτσος Θ.), Λάλλος (78’ Παπαδόπουλος Χ.), Λιώρας, Γράβανος, Παπαδόπουλος Α., Στεργιούλας, Τζάτσος Χ.
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: (Λυμούσης Αντ.) Σαφαρίκας, Δημούλτσης (83’ Πατσιαβούρας), Τσιότρας, Γκέτσος, Νεστορόπουλος, Χρυσόπουλος, Παντζαρτζίδης, Τερζής (52’ Χατζόπουλος), Μυλωνάς, Πέϊος (79’ Θεοδωρίδης), Τσουλλχάη.

http://www.kerkidasport.gr/index.php/erasitexniko/item/708-polyvolo-i-mikti-paidon-tis-imathias







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου