Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                                       
Μετά από απόφαση του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, η οποία πρόεκυψε κατόπιν εντολής της UEFA, όλοι οι προπονητές θα πρέπει να... επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία των Συνδέσμων Προπονητών Ποδοσφαίρου που ανήκουν, προκειμένου να λάβουν τη νέα ταυτότητα τριετίας. Συγκεκριμένα, όσων προπονητών οι ταυτότητες τριετίας έχουν λήξει ή λήγουν στις 31/12 2014, καλούνται να ανανεώσουν άμεσα και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την ταυτότητά τους που θα ισχύει μέχρι 31/12/2015.
Οι προπονητές που δε θα έχουν ταυτότητα σε ισχύ δε θα μπορούν να λάβουν μέρος σε κανένα αναθεωρητικό σεμινάριο, και συνεπώς θα χάνουν το δίπλωμα και την ιδιότητα του προπονητή και δε θα είναι δυνατό να εργαστούν σε κανένα σύλλογο!
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ
·         Όσων προπονητών οι ταυτότητες τριετίας έχουν λήξει ή λήγουν στις 31/12/14, καλούνται να πληρώσουν (σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΟ) παράβολο 60€
·         Οσων προπονητών οι ταυτότητες τριετίας έχουν λήξει προγενεστέρα (δηλαδή έληξαν στις 31/12/2013 και νωρίτερα) ή δεν έχουν πάρει ποτέ ταυτότητα προπονητή καλούνται να πληρώσουν (σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΟ) παράβολο 180€ για ταυτότητα που θα ισχύει ως 31/12/2015
Δικαιολογητικά που απαιτούνται για την απόκτηση της ταυτότητας
  • ·         Πρωτότυπη ταυτότητα προπονητή UEFA/ ΕΠΟ
  • ·         2 φωτογραφίες ταυτότητας έγχρωμες
  • ·         Η φωτοτυπία της κατάθεσης του παραβόλου στον λογαριασμό της ΕΠΟ
  • ·         Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητα
Η κατάθεση θα γίνει στον εξής Τραπεζικό Λογαριασμό της ΕΠΟ
Τράπεζα Πειραιώς: 5082-021433-637
Παρακαλούνται οι προπονητές να προσκομίσουν στους Συνδέσμους Προπονητών Ποδοσφαίρου όπου ανήκουν τη φωτοτυπία της κατάθεσης του παραβόλου στην ΕΠΟ, μαζί με τα ανωτέρω αναφερόμενα δικαιολογητικά, καθώς μέσω των ΣΠΠ θα λάβουν τις νέες ταυτότητες προπονητή, όπως επίσης και τη βεβαίωση του Συνδέσμου ότι είναι ενεργά μέλη και ταμειακώς τακτοποιημένοι. Για την παραλαβή των νέων ταυτοτήτων οι ταμειακώς τακτοποιημένοι προπονητές θα ενημερώνονται αρμοδίως από τους Συνδέσμους Προπονητών Ποδοσφαίρου που ανήκουν.
                   
Αναθεωρητικές Σχολές Ταυτοτήτων τριετίας
- Όπως προβλέπει η σύμβαση της προπονητικής UEFA - Ε.Π.Ο. (Coaching Convention 2010), η Ε.Π.Ο. υποχρεούται να δημιουργήσει Μητρώο Προπονητών. Όλοι οι προπονητές (με δίπλωμα UEFA ή με Πιστοποιητικό παρακολούθησης UEFA ή με ταυτότητα εξομοίωσης καθηγητών Φ.Α. ή με δίπλωμα αναθεωρητικών σχολών παλαιών διπλωμάτων πριν από το 1998) πρέπει να αποκτήσουν τον ειδικό-μοναδικό αριθμό μητρώου προπονητών ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο., που θα ισχύει εφόρου ζωής και θα αναγράφεται στην ταυτότητα τριετίας. Προκειμένου να αποκτήσουν αυτόν τον αριθμό οι προπονητές, που έχουν παρακολουθήσει τις σχολές προπονητικής πριν από το 2012, εκτός των άλλων δικαιολογητικών, θα πρέπει να παρακολουθήσουν και αναθεωρητική σχολή ταυτότητας τριετίας (20ωρών). Οι αναθεωρητικές σχολές ταυτοτήτων τριετίας θα διοργανώνονται από τις Ε.Π.Σ. σε συνεργασία με συνδέσμους προπονητών ή τον φορέα τους, μετά την υποβολή γραπτού αιτήματος στη διοίκηση της σχολής προπονητών. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα αναρτώνται και στο site της Ε.Π.Ο. (www.epo.gr). Καταληκτική ημερομηνία για την απόκτηση του ειδικού αυτού αριθμού ορίζεται η 31.12.2015. Μετά την ημερομηνία αυτή κανείς προπονητής δεν θα ασκεί τα καθήκοντα του εντός της τεχνικής περιοχής, αν δεν έχει τον ειδικό αριθμό μητρώου.
Περισσότερα στο site της ΕΠΟ 
Ευχαριστώ
Δείτε το συνημμένο έγγραφο που αφορά στους προπονητές του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης
-- 
Δώρα Ιωακειμίδου


Γραφείο Τύπου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης

Πρόεδρος Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (Ο.Α.Σ.Π.Ε) Δημοσιογράφος - Σύμβουλος Επικοινωνίας
www.acadimies.gr
____________

Tηλ. επικοινωνίας: 6977 856 866 (wind)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου