Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Απάντηση της Ε.Π.Σ. Γρεβενών σε διαμαρτυρία
Ορισμένοι χρησιμοποιώντας την τεχνολογία φροντίζουν να διαμαρτύρονται συνεχώς μιας και γνωρίζουν τον Κ.Α.Π. για την αναβολή παιχνιδιών στην Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Διερωτόμαστε γιατί η διαμαρτυρία δεν έγινε έγκαιρα την Παρασκευή 20-02-2015 και περίμεναν την Τρίτη 24-02-2015 να κοινοποιήσουν στα Μ.Μ.Ε. την καταγγελία τους, αφού η αναβολή ανακοινώθηκε έγκαιρα;
Η Ε.Π.Σ. Γρεβενών ικανοποιεί κατά κόρον τα αιτήματα των ομάδων και όσο για την Κ.Α.Π. εφαρμόζεται για το συμφέρον των σωματείων.
Για να αναβληθούν κάποιοι αγώνες λαμβάνουμε υπόψη πολλές παραμέτρους, την ασφάλεια των αθλητών μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και κατά τη μετακίνηση τους σε αυτό  σαν πρώτο μέλημα,   αλλά και την ασφάλεια των φιλάθλων που παρακολουθούν τους αγώνες και τέλος τους αγωνιστικούς χώρους.
Λόγω των ακατάλληλων καιρικών συνθηκών αλλά και της έντονης βροχόπτωσης, δεν διαφυλάσσονται τα προαναφερόμενα, οπότε καταλήξαμε σε αναβολή του παιχνιδιού ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ – Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως άλλος ένας σημαντικός λόγος για να μην διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι,  και να μην δημιουργηθεί  μεγαλύτερο αγωνιστικό χάσμα μεταξύ των ομάδων λόγω της κρισιμότητας των παιχνιδιών στην Α΄ κατηγορία, ορίσαμε το παιχνίδι την Τετάρτη 04-03-2015.
Αναίτιες διαμαρτυρίες δεν μας αγγίζουν, αφού έχουμε αποδείξει ότι υπάρχει ισονομία σε όλα τα σωματεία. Πονηρές σκέψεις αφορούν μόνο αυτούς που τις δημοσιοποιούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου