Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Γενική Συνέλευση ΕΠΟ 2010

Υπερψηφίστηκε από τους συνέδρους που συμμετείχαν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο διοικητικός απολογισμός της περιόδου από 27 Μαΐου 2009 έως 17 Μαΐου 2010. Επί συνόλου 57 Ενώσεων-Μελών ο διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκε με 57 ψήφους υπέρ.
Επιπλέον, από τους συνέδρους υπερψηφίστηκαν με 57 ψήφους επί συνόλου 57 Ενώσεων-Μελών, τόσο ο οικονομικός απολογισμός της περιόδου 1/1-31/12/2009, όσο και ο προϋπολογισμός της περιόδου 1/1-31/12/2011.
Την Ε.Π.Σ. Γρεβενών εκπροσώπησαν στη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. ο Πρόεδρος Γιώργος Κοσματόπουλος και ο Ταμίας Γιώργος Μουταφίδης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να μεταφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία του Ν. Γρεβενών, τόσο στον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, όσο και στα άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.
Ο κ. Κοσματόπουλος έθεσε το θέμα της επιχορήγησης των ερασιτεχνικών σωματείων που εκκρεμεί εδώ και τρία χρόνια και πρότεινε τρόπους διευθέτησης του προβλήματος. Παράλληλα έθεσε θέμα σχετικά με το μεγάλο κόστος των διαιτησιών και παρατηρησιών στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής και ζήτησε τη συνδρομή της Ε.Π.Ο. για τις εργασίες συντήρησης του ενωσειακού γηπέδου και του γηπέδου 5Χ5, που είναι απαραίτητο να γίνουν.  
Παράλληλα ο κ. Κοσματόπουλος συνεχάρηκε το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. για το νοικοκύρεμα των οικονομικών της Ομοσπονδίας, αφού μέσα σ' ένα χρόνο μειώθηκαν οι δαπάνες κατά 10% και εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην απόδαση της Ομοσπονδίας να περικόψει την αποστολή στη Νότια Αφρική όλων των εκπροσώπων των ενώσεων στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα. 



Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου