Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Κύπελλο UEFA Region΄s Cup: ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Λάρισας 4-1

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας νίκησε 4-1 την ΕΠΣ Λάρισας στον τελικό Κυπέλλου UEFA Region΄s Cup, που διεξήχθη, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». 
Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Γιώργος Κοσματόπουλος και ο Ταμίας της ΄Ενωσης κ. Γιώργος Μουταφίδης, προσκεκλημένοι του Προέδρου της Ε.Π.Ο., μιας και βρέθηκαν στην Αθήνα ως Σύνεδροι στη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο.

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας εξασφάλισε τη συμμετοχή στην ενδιάμεση φάση (Intermediate Round) του 7ου UEFA Region΄s Cup 2010/11 και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο, στον οποίο θα συμμετάσχουν, εκτός της ελληνικής, ομάδες από τη Μάλτα, τη Γερμανία και την Ισπανία.
Για τους Κυπελλούχους τα γκολ πέτυχαν οι Αλεξίου (55΄, 66΄), Βέλλιος (67΄), Λέντας (81΄), ενώ για την ΕΠΣ Λάρισας σκόραρε ο Κακαβίτσης (72΄, πεν).
 
ΕΠΣ Φθιώτιδας: Κοράκης, Τζουάνας, Στυλιανός (63΄ Ζέρβας), Σαΐνης, Μπέσσας, Πλατανιάς, Ρουμπής (60΄ Κλωτσοτήρας), Βέλλιος, Λέντας, Χάνης, Αλεξίου (77΄ Καλύβας)
ΕΠΣ Λάρισας: Χατζής, Μπούργκας, Λιούσκας (24΄ Μαλακός), Κολοβός, Βαΐτσης (58΄ Νάστας), Μπακαρτζής, Νάνος, Κυριάκος, Κακαβίτσης, Τριανταφυλλόπουλος (58΄ Νίκουλι), Βέργος
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου