Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωση ΔΑΔ/ΕΠΟ_2 (07/07/2010)

altΑπό τη ΔΑΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι οι διαιτητές και βοηθοί, οι οποίοι λόγω ασθένειας ή τραυματισμού δεν θα συμμετάσχουν στις αγωνιστικές δοκιμασίες περιόδου 2010-11, θα πρέπει να προσκομίσουν σχετική γνωμάτευση από δημόσιο νοσοκομείο. Οι παραπάνω διαιτητές και βοηθοί θα κληθούν, μετά το πέρας των σεμιναρίων, για επανεξέταση, σε ημερομηνία που θα οριστεί από ΚΕΔ/ΕΠΟ και ΔΑΔ/ΕΠΟ.
 
Οι διεθνείς γυναίκες διαιτητές και βοηθοί θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο προεπιλογής στη Γερακινή Χαλκιδικής, 17-21.07.2010 (HOTEL GERAKINA BEACH).
 
Όλοι οι συμμετέχοντες διαιτητές και βοηθοί, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις διαπιστεύσεις τους και τον αθλητικό εξοπλισμό που παρέλαβαν στο σεμινάριο της περιόδου 2009-10 στην Καλαμάτα. Επίσης, οι διαιτητές να έχουν μαζί τους σφυρίχτρα και κάρτες και οι βοηθοί διαιτητές τις κάρτες και τις σημαίες τους. Οι παρατηρητές και εκπαιδευτές που διαθέτουν φορητό υπολογιστή, κρίνεται χρήσιμο να τον χρησιμοποιήσουν στη διάρκεια του σεμιναρίου.
 
Όσοι παρατηρητές διαιτησίας/ΕΠΟ είναι και εκπαιδευτές διαιτησίας/ΕΠΟ, θα προσέλθουν στα σεμινάρια της κατηγορίας τους ως παρατηρητές.
 
Όσοι υποψήφιοι διαιτητές και βοηθοί δεν πέτυχαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες περιόδου 2009-10, δύνανται να προσέλθουν στα σεμινάρια και τις αγωνιστικές δοκιμασίες της κατηγορίας που ήταν αξιολογημένοι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2008-09).
 
Η ώρα προσέλευσης παρατηρητών και εκπαιδευτών διαιτησίας στα ξενοδοχεία όπου θα λάβουν χώρα όλα τα σεμινάρια παρατηρητών και εκπαιδευτών είναι 12:00 – 13:00.
 
Η αντίστοιχη ώρα προσέλευσης διαιτητών και βοηθών διαιτησίας στα ξενοδοχεία όπου θα λάβουν χώρα τα σεμινάρια διαιτησίας είναι 14:00 – 16:00.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου