Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Έλληνες διαιτητές σε αγώνες Europa League

  altΗ UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι οι Μιχάλης Κουκουλάκης, Βασίλης Παμπορίδης και Δημήτρης Καλόπουλος θα διευθύνουν αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League. Αναλυτικά:
 
-Ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα είναι διαιτητής στον αγώνα Καζάρ Λανκαράν (Αζερμπαϊτζάν) ή Ολίμπια Μπάλτι (Μολδαβία-Ντιναμό Βουκουρεστίου (15/7/2010). Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Μποζατζίδης-Χρήστος Γενναίος και 4ος διαιτητής ο Σταύρος Τριτσώνης.
-Ο Βασίλης Παμπορίδης θα διευθύνει την αναμέτρηση Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία)-Σιλαμάε Κάλεβ (Εσθονία) (15/7/2010), με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη-Σπυρίδων Τρύφωνα και 4ο διαιτητή τον Ηλία Σπάθα.
-Ο Δημήτρης Καλόπουλος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Μπούντουστσνοστ Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο)-Μπακί (Αζερμπαϊτζάν). Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Σαραϊδάρης-Γρηγόρης Πάνου και 4ος διαιτητής ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου