Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαριστίες της Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Η Ε.Π.Σ. Γρεβενών ευχαριστεί θερμά το γιατρό του αγώνα κ. Βασιλειάδη, το ΕΚΑΒ Γρεβενών,  τους γιατρούς και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών και το πλήρωμα του περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας,  για την άμεση και έγκαιρη ανταπόκριση σε τραυματισμό νεαρού ποδοσφαιριστή της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, στον αγώνα Παίδων μεταξύ των Ενώσεων Γρεβενών - Κοζάνης.

Ευτυχώς ο τερματοφύλακας της Κοζάνης με χτύπημα στο κεφάλι σε μια διεκδίκηση της μπάλας σε έξοδο που επιχείρησε, γλύτωσε τα χειρότερα, αφού μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε εγκαίρως από το ΕΚΑΒ με τη συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας στο Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για επιπλέον εξετάσεις και για προληπτικούς μόνο λόγους.
Το νεαρό ποδοσφαιριστή επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο εκτός από τους συμπαίκτες του και την τεχνική ηγεσία της ΕΠΣ Κοζάνης, οι συνοδοί μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κοζάνης και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Γιώργος Κοσματόπουλος.
Σαν ΕΠΣ Γρεβενών για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τους προαναφερόμενους φορείς για την ευαισθησία που επέδειξαν και την έγκαιρη κινητοποίηση και ευχόμαστε στον άτυχο ποδοσφαιριστή να περάσει γρήγορα αυτή τη σκληρή δοκιμασία και να επιστρέψει σιδερένιος πίσω στην οικογένειά του και την ομάδα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου