Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ο Δημήτρης Θάνος στην Σούπερ Λίγκα

 Μεγάλη επιτυχία για το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο και ειδικά για την Ε.Π.Σ. Γρεβενών, είναι η ανέλιξη του διαιτητή Δημήτρη Θάνου στη SuperLeague.
Είναι η πρώτη φορά που διαιτητής της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, θα διαιτητεύει αγώνες της SuperLeague και από μόνο του το γεγονός αυτό, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο.
΄Οσον αφορά το Δημήτρη Θάνο δεν ήταν καθόλου έκπληξη το γεγονός, ότι συμπεριελήφθηκε στους πίνακες της SuperLeague. Πρόκειται για το νέο ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής διαιτησίας, με αδαμάντινο χαρακτήρα, τέλειο γνώστη των κανονισμών και άριστες διαιτησίες στη Β΄Εθνική.
Ευχόμαστε στο Δημήτρη κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του και να είναι σίγουρος ότι όλοι οι Γρεβενιώτες θα παρακολουθούν την πορεία του.
Φώτης Μπαζάκας

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

kali epitixia ston thano kai sto greveniotiko podosfero eyxomaste na einai kai epitixia gia tin omada mas ti skoda xanthi .... me ektimisi o proedros filatlon xanthis xanthifans ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ 6937011583

Δημοσίευση σχολίου