Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Καταγγελία λεκτικής επίθεσης σε διαιτητή


Η ΕΠΣ Γρεβενών καταδικάζει την επίθεση του σωματείου ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ στο πρόσωπο της διαιτητού κας Λαζόγκα για την αναμέτρηση με το Νεοχώρι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας.  
Συμπεριφορές όπως αυτή παραγόντων, παιχτών και δήθεν φιλάθλων δεν προάγουν το άθλημα και το ευ αγωνίζεσθε. Δυναμιτίζουν το κλίμα στα γήπεδα και καθιστούν εύκολο στόχο το διαιτητή. 
Είναι πρωτοφανή αυτά που καταμαρτυρά η διαιτητής στο φύλλο αγώνα και η αήθης λεκτική επίθεση που δέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ΕΠΣ Γρεβενών. Ακατανόμαστες φράσεις εξομίστηκαν από ανθρώπους που κατέχουν δημόσιες θέσεις και από τους οποίους θα περιμέναμε, ακόμα κι αν είχαν δίκιο, ήρεμη διαμαρτυρία και με επιχειρήματα. Αντ' αυτού διαπιστώνουμε ότι προσβάλλουν βάναυσα το ήθος και την αξιοπρέπεια διαιτητών που η αξία τους αναγνωρίζεται πλέον επίσημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και άλλων εθνικών κατηγοριών.
 Η ΕΠΣ Γρεβενών στηρίζει απόλυτα την κα Λαζόγκα και καταδικάζει την λεκτική βία προς κάθε διαιτητή από όπου κι αν προέρχεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου