Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ε.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ- Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Νέοι) 0-0Ε.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣΕ.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Νέοι) 0-0 (0-0)
Τετάρτη: 17  Νοεμβρίου 2010
Ενωσιακό γήπεδο Φλώρινας

Στο παιχνίδι των Νέων δεν υπήρξε νικητής αφού οι δύο ομάδες παρέμειναν στο 0-0. Ελαφρά υπεροχή είχε η Φλώρινα, χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει κάποιο τέρμα, αναδεικνύοντας το μεγάλο πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα. 
Η μεικτή της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, έπαιξε για το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και με σωστό αμυντικό προσανατολισμό δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους. Μάλιστα  οι Γρεβενιώτες στο 5΄μόλις λεπτό του αγώνα θα μπορούσαν να πετύχουν γκολ, όταν κεφαλιά του Δασταμάνη σημάδεψε του οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ε.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Λεωνίδας Βόσδου): Παπαδόπουλος, Λάγκος, Καρακόλης (20’ Νάνος), Γκατζόπουλος, Γεωργόπουλος (88’ Τόρο), Αφορόζης, Τσομπανόπουλος, Μανούρης (83΄Δελημιχάλης), Τσαρλίκης, Δαλάκης, Αδάμ
Μικτή Νέων ΕΠΣΦ


Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Χρήστος Πλήκας): Σεμπίρης, Λιάμπας, Κοτενίδης , Βιτορίνο, Σιούλας, Δασταμάνης, Μποζιάρης (83’ Δημόπουλος), Παπακώστας, Στεφόπουλος, Δρομπούρας( 86’ Παπαδόπουλος), Αναγνώστου (63’ Πουρνάρας)


Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου