Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Κοπή πίτας διαιτητών Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψαν τη Δευτέρα 14-02-2011 το βράδυ, οι διαιτητές της Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Αφού πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση της Δευτέρας, οι διαιτητές μας σε μια λίτη εκδήλωση, έκοψαν την πίτα και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.Για την ιστορία ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Τσιαμήτρος, βετεράνος διαιτητής και νυν καθηγητής και παρατηρητής διαιτησίας, ο οποίος κέρδισε ένα ρολόι χρονόμετρο.
Απόλυτα ικανοποιημένος για την πορεία των γρεβενιωτών διαιτητών, ήταν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, κ. Γιώργος Κοσματόπουλος. Ο κ. Κοσματόπουλος τόνισε, ότι οι διαιτητές μας αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές των Γρεβενών, αφού αριστεύουν με τις διαιτησίες τους στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και παράγοντες απ' όλη την Ελλάδα, εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια γι' αυτούς.
Η συγκυρία είναι πολύ ευνοϊκή για μας, δήλωσε ο αρχιδιαιτητής Αργύρης Νατσιόπουλος. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στα γήπεδα κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση στα νέα παιδιά, να παρακολουθήσουν τη σχολή διαιτησίας, ώστε να εμπλουτιστεί με νέο δυναμικό η διαιτησία των Γρεβενών.
Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο που παρέθεσε στους διαιτητές ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, κ. Γιώργος Κοσματόπουλος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου