Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Πυρσός Γρεβενών – Κυπελλούχος Γρεβενών!

πυρσος 
Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Πυρσός Γρεβενών αναδείχτηκε Κυπελλούχος Γρεβενών, επικρατώντας 4-0 του Καμβουνιακού Δεσκάτης.
Ο τελικός διεξήχθη στο γήπεδο της Δεσκάτης, παρουσία 600 και πλέον θεατών. Ο Πυρσός ήταν σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλό του και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε σε μια σημαντική νίκη.
Στο 30’ ο Κουτσομήτρος μετά από μπαλιά του Σωτήρη έκανε το 1-0, ενώ στο 40’ η σέντρα-σουτ του Σωτήρη σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά στρώθηκε στον Τσιαρσιώτη και με σουτ έγραψε το 2-0. Στο 79’ ο Δούμας έδωσε πάσα στον Μπόζιαρη κι αυτός με σουτ έκανε το 3-0, με τον Σωτήρη στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό 4-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή.
Καμβουνιακός Δεσκάτης : Παππάς, Λαγιόκαμπας Λ., Παπακωνσταντίνου, Λαγιόκαμπας Ε., Σωτήρης, Γκόγιος (88’ Τσιλινίκος), Παπατσάνης, Λιάγκας, Ντάβαρος (74’ Τσικρίκης), Ζδράγκας (70’ Κούτρας), Γκουγκογιάννης.
Πυρσός Γρεβενών : Αθανασόπουλος, Θεοχαράκης, Μπόλος, Κοτσαντίσογλου, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης (52’ Μπόζιαρης), Παπαδόπουλος, Τσαρτσιώτης (57’ Δούμας), Κουτσομήτρος, Κοσμίδης (73’ Ρόβας), Σωτήρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου