Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων: ΝΕΟΙ 1ΗΣ ΖΩΝΗΣ-ΝΕΟΙ 2ΗΣ ΖΩΝΗΣ 2-1

Μικτές Νέων & Παίδων: Την Παρασκευή 10/5 οι τελικοί...
Η 1η Ζώνη είναι αυτή που θα αγωνιστεί την Παρασκευή στον τελικό αγώνα του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων των Νέων, στο στάδιο Καραΐσκάκη με την αντίστοιχη ομάδα Νέων της Αθήνας.
Τιμητική διάκριση για την ΕΠΣ Γρεβενών και γενικά για το... γρεβενιωτικο ποδόσφαιρο, η συμμετοχή δυο βασικών ποδοσφαιριστών, αυτή του Μιχάλη Ζολώτα και του Νίκου Ντινοπουλου (ΠΥΡΣΟΣ - ΑΕΡΑΤΑ).

Το ματς
Η ομάδα της 1ης Ζώνης άνοιξε το σκορ με τον Μπίντση και πίεσε για να διπλασιάσει τα τέρματα της. Ο Κατερινιώτης κεντρικός ποδοσφαιριστής του Θερμαϊκού Τοπαλίδης όμως, έφερε στο 50΄το παιχνίδι στα ίσια αφού ισοφάρισε σε 1-1.
Το παιχνίδι έδειχνε ότι θα οδηγηθεί στην παράταση για να βγάλει νικητή.
Ο Μ. Ζολώτας όμως είχε αντίθετη άποψη και μετά από μια σέντρα από αριστερά, βρέθηκε ανενόχλητος στο 2ο δοκάρι και με πλασέ στην κίνηση, κατάφερε στο 90΄να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Καμπαξής Ιωάννης με βοηθούς τους Ψυχούλα Δημήτρη και Πασχαλίδη Γεώργιο.

1η Ζώνη (Λυμούσης Αντώνης): Λαμπίρης, Μπλούκας, Μουρατίδης, Χατζαηγεωργίου, Μαζουλουξής, Ίντος, Παπουτζίδης, Ζολώτας, Ντινόπουλος, Μπιντσης, Αμαραντίδης Κυρ.

Αποστολή ήταν και οι: Παπανικολάου, Τσατσαρώνης, Μηντσιούδης, Τουλουμτζής, Αμαραντίδης Βας, Κεσίδης, Παπαγεωργίου, Σαραντάκης,

2η Ζώνη: Καρανάσσος, Τσάκαλος Νικ., Κηρολίβανος, Ντελής, Δαβρης, Μαργαρίτης, Νασιακόπουλος, Τοπαλίδης, Τσάκαλος Άγγελ., Αποστολόπουλος, Συρμος.
Αποστολή ήταν και οι: Παππάς, Ανδρέου, Χατζής, Σαϊνης, Χρηστίδης, Μπαλογιάννης, Κουμπης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ημιτελικών αγώνων
Κατηγορία Παίδων
Ομάδα 3ης ζώνης-Ομάδα 4ης ζώνης 2-1
Ομάδα 1ης ζώνης-Ομάδα 2ης ζώνης 2-1
Κατηγορία Νέων
Ομάδα 3ης ζώνης-Ομάδα 4ης ζώνης 0-1
Ομάδα 1ης ζώνης-Ομάδα 2ης ζώνης 0-5

Η αναμέτρηση 1η Ζώνη - 2η Ζώνη διεξήχθη την Τετάρτη 8 Μαΐου στο Ενωσιακό γήπεδο Πιερίας

Οι παραπάνω Ζώνες αποτελούνται από τις παρακάτω Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ):
Η 1η Ζώνη (Βόρεια)
ΕΠΣ Δράμας, ΕΠΣ Έβρου, ΕΠΣ Θράκης, ΕΠΣ Καβάλας, ΕΠΣ Ξάνθης, ΕΠΣ Κιλκίς, ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Πέλλας, ΕΠΣ Σερρών, ΕΠΣ Χαλκιδικής, ΕΠΣ Γρεβενών, ΕΠΣ Ημαθίας, ΕΠΣ Καστοριάς, ΕΠΣ Κοζάνης, ΕΠΣ Φλώρινας.
2η Ζώνη (Κεντρική)
ΕΠΣ Θεσσαλίας, ΕΠΣ Καρδίτσας, ΕΠΣ Λάρισας, ΕΠΣ Πιερίας, ΕΠΣ Τρικάλων, ΕΠΣ Αρτας, ΕΠΣ Ηπείρου, ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ΕΠΣ Κέρκυρας, ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, ΕΠΣ Βοιωτίας, ΕΠΣ Ευρυτανίας, ΕΠΣ Φθιώτιδας, ΕΠΣ Φωκίδας.
3η Ζώνη (Νότια)
ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Αν. Αττικής, ΕΠΣ Δυτ. Αττικής, ΕΠΣ Εύβοιας, ΕΠΣ Πειραιά, ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ΕΠΣ Αχαΐας, ΕΠΣ Ζακύνθου, ΕΠΣ Ηλείας, ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης, ΕΠΣ Αργολίδας, ΕΠΣ Αρκαδίας, ΕΠΣ Κορινθίας, ΕΠΣ Λακωνίας, ΕΠΣ Μεσσηνίας.
4η Ζώνη (Νήσων)
ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ΕΠΣ Κυκλάδων, ΕΠΣ Λέσβου, ΕΠΣ Σάμου, ΕΠΣ Χίου, ΕΠΣ Ηρακλείου, ΕΠΣ Λασιθίου, ΕΠΣ Ρεθύμνης, ΕΠΣ Χανίων.
Αναλυτικά:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
1η (ΒΟΡΕΙΑ) ΖΩΝΗ - 2η (ΚΕΝΤΡΙΚΗ) ΖΩΝΗ 0-5
Στη κατηγορία των παίδων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων η 2η (κεντρική) ζώνη κατάφερε ύστερα από πάρα πολύ καλή εμφάνιση να επικρατήσει της 1ης (Βόρειας) ζώνης με το ευρύ σκορ 5-0 στο ενωσιακό γήπεδο Πιερίας και να προκριθεί πανάξια στον τελικό της διοργάνωσης ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 και ώρα 10:00 στο στάδιο Καραϊσκάκης.

Οι Παίδες της κεντρικής ζώνης ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αξιοποίησαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα πολλά και προσωπικά λάθη που υπέπεσαν οι παίκτες της 1ης (Βόρειας) ζώνης. Τη 1η ζώνη επηρέασαν οι τέσσερεις σημαντικές απουσίες που είχε (Ευθυμιάδης, Δραγάνης, Λούκαρης, Υφαντίδης).

Σκόρερ: Χήτος (17’, 50’), Ευθυμίου (24’), Αγιώτης (28’, 62’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.Ψυχούλας (Καμπαξής, Πασχαλίδης Γ.) της ΕΠΣ Ευβοίας.

ΒΟΡΕΙΑ ΖΩΝΗ (Πέτρος Στοίλας): Κίναλης, Τσότσος, Μακούσης, Δημητρίου, Σωτηριάδης, Μαυροδήμος, Κυριαλάνης (41’ Χατζηιωαννίδης), Τζιτζιφάκος (41’ Χατζηστραβός), Παπαδόπουλος, Ζαγκουντίνος (41’ Χρυσόπουλος), Φιλιππίδης.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΖΩΝΗ: Μελικιάν, Καραθάνος (52’ Βασιλείου), Μαστακούλης, Μερεντίτης, Τσιμπούκας, Μπούρας (50’ Μάνος), Αλμπάνης (62’ Παπανικολάου), Χατζηδίμπας, Αγιώτης, Ευθυμίου, Χήτος.

- Στον άλλο αγώνα η 4η (Νήσων) επικράτησε με 1-0 της 3ης (Νότιας) ζώνης και θα είναι ο αντίπαλος της 2ης (Κεντρικής) ζώνης στο τελικό.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ

1η (ΒΟΡΕΙΑ) ΖΩΝΗ - 2η (ΚΕΝΤΡΙΚΗ) ΖΩΝΗ 2-1
Ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων το παρακολούθησαν η 1η (Βόρεια) ζώνη επικράτησε στην εκπνοή του αγώνα της 2ης (Κεντρικής) ζώνης με σκορ 2-1 και εξασφάλισε το εισιτήριο για να αγωνιστεί στο τελικό της διοργάνωσης ο οποίος θα διεξαχθεί τη Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 και ώρα 12:30 στο στάδιο Καραϊσκάκης.

Οι νέοι της 1ης ζώνης στον τελικό θα αντιμετωπίσουν την 3η (Νότια) ζώνη η οποία νίκησε και αυτή στην εκπνοή του αγώνα της 4η (Νήσων) ζώνη με σκορ 2-1. Οι νέοι της 2ης (Βόρειας) ζώνης ήταν καλύτεροι κατά διαστήματα και κατάφεραν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους γιατί ήταν πιο αποτελεσματικοί και πιο ουσιαστικοί ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτήτευσε με επιτυχής ο κ.Καπαξής (Ψυχούλας, Πασχαλίδης) του ΕΠΣ Ευβοίας.
Σκόρερ: Παπουτζίδης (35’), Αποστολόπουλος (60’), Ζολώτας (90’).

ΒΟΡΕΙΑ ΖΩΝΗ (Αντ. Λυμούσης): Λαμπίρης, Μπλούκας (71’ Παπανικολάου), Μουρατίδης, Χατζηγεωργίου, Μαζουλουξής, Ιντος, Παπουτζίδης, Ζολώτας, Ντινόπουλος (59’ Αμαραντίδης Β.), Μπίντσης (53’ Κεσίδης Δημ.- Οδ., Αμαραντίδης Κυρ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΖΩΝΗ (Βαγγέλης Λέντας): Καρανάσσος, Ν. Τσάκαλος, Κηρολίβανος, Ντέλης, Λαβρής, Μαργαρίτης (80’ Ανδρέου), Νασιακόπουλος (80’ Μπαλογιάννης), Τοπαλίδης, Τσάκαλος Αγγ. (60’ Χρηστίδης), Αποστολόπουλος, Σύρμος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Νέων Αντ. Λυμούσης για την επιτυχία της ομάδος της 1ης ζώνης δήλωσε:
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε έστω και στο τέλος του αγώνα να καρποφορήσουν οι προσπάθειές μας. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά επειδή το απέδειξαν στο γήπεδο ότι θα καταφέρουν να σηκώσουν και το κύπελλο».

Ο προπονητής της Κεντρικής ζώνης Βεγγάλης Λέντας για το παιχνίδι ανέφερε:
« Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κέρδισε η ομάδα που ήταν πιο τυχερή. Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε κάποια κόπωση και ίσως αυτό το γεγονός επηρέασε και τη διαμόρφωση του σκορ».
Η ανάλυση των αγώνων και οι δηλώσεις είναι από το site της ΕΠΣΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου