Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Παρουσία του Μητροπολίτη ........ο 1ος Αγώνας Κυπέλλου


Παρουσία του Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ.Δαβίδ, μελλών του Συλλόγου ΑΜΕΑ Γρεβενών "ΝΙΚΗΤΕΣ ΖΩΗΣ"  και φίλων του ποδοσφαίρου ...

πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας κυπέλλου της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ μεταξύ των ομάδων του Α. Σ. Ταξιάρχη και της Δόξας Παλιουριάς.

Η παρουσία του Σεβασμιότατου στο γήπεδο της Μηλιάς , στα πλαίσια των  προσπαθειών  του Συλλόγου Νικητές Ζωής και της ΕΠΣ Γρεβενών, να ενισχυθεί οικονομικά ο νεαρός συμπατριώτης μας Θανάσης Παπαδόπουλος που αντιμετωπίζει σωρεία ιατρικών εξόδων, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων .

Το παρών έδωσαν, ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψ. Βουλευτής Γρηγόρης Γιαννόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Τσιρίκας.

Ο αγώνας που έληξε με  2-4 υπερ των φιλοξενούμενων  ήταν μια διαφήμιση για το τοπικό ποδόσφαιρο.

Το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Ταξιάρχη, συγχαίρει τους Στεργιόπουλο , Ντόλια και Αποστολίδη για την άριστη διαιτησία και την συνεργασία τους.
Δειτε το βίντεο με τις  δηλώσεις του Μητροπολίτη και  στιγμιότυπα  του αγώνα.



Ο Θανάσης γεννήθηκε στις 18-7-1995 στην Θεσσαλονίκη,  χωρίς να έχει στο αριστερό του χέρι την κερκίδα έχοντας μόνο την κλένη και αυτή ατροφική ενώ δεν είχε αριστερό αντίχειρα και πολύ λίγο αντίχειρα στο δεξιό χέρι. Η όλη θεραπεία ξεκίνησε το έτος 1997 στο Λονδίνο της Αγγλίας σε Ειδικό Ιατρικό Κέντρο και μέχρι σήμερα υποβλήθηκε σε 16 χειρουργικές επεμβάσεις. Τα τεράστια ποσά που χρειάστηκαν έως εδώ τα βρήκε από δάνεια υποθήκευσης κάθε περιουσιακού του στοιχείου. Για το νέο χειρουργείο απαιτείται το ποσό των εικοσιπέντε χιλιάδων ευρώ (25,000). Δηλαδή ιατρικά, νοσοκομειακά, εισιτήρια, διαμονή, διατροφή, μετακινήσεις και λοιπά έξοδα.

Ο αριθμός λογαριασμού στην τράπεζα Eurobank είναι: IBAN:
GR5902603370000170100841775,
Παπαδόπουλος Αθανάσιος του Ιωάννη.

Τα τηλέφωνα είναι: 2310 763166, 2314 023828, κινητό 6946288838, 6985979102
http://www.thanasakis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου