Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Γρεβενών ευχαριστεί θερμά τους αθλητές των ακαδημιών, τους γονείς τους, το δίκτυο συνεργατών ιατρών της ακαδημίας μας, τους...
προπονητές όλων των τμημάτων της, καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Ένωσης. Τα παιδιά, το μέλλον του τόπου μας, τίμησαν με το παραπάνω το κάλεσμα της Διοίκησης.

Με χαμόγελα και υποσχέσεις για μια πετυχημένη και δημιουργική χρονιά τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, για όλα τα αθλητικά τμήματα.

Ο σεβασμιότατος κ. Δαβίδ, ευχήθηκε καλή χρονιά στους αθλητές τόσο στο αγωνιστικό όσο και στον μαθητικό αγώνα που δίνουν.

Ευχαριστούμε τον σεβασμιότατο κ. Δαβίδ, για την τέλεση του αγιασμού, τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, τον Δήμαρχο Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Καναβό, τον Αντιδήµαρχο Πολιτισµού, Παιδείας και Αθλητισµού, κ. Χρήστο Πέτρου, τον Διευθυντή Διοικητικού - Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Δημήτριο Ζολώτα που μας τίμησαν με την παρουσία τους, την Εφημερίδα Χρονικά Δυτικής Μακεδονίας καθώς και τον φωτογράφο μας κ. Στέλιο Τζιαχάνα για το φωτογραφικό υλικό που μας προσέφεραν και για την κάλυψη της εκδήλωσης αφιλοκερδώς.

Στον χώρο υπήρχε catering προσφορά του κ. Ντόντου, ιδιοκτήτη του OLA coffee & sandwich τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Διευθυντής Ακαδημιών ΕΠΣ Γρεβενών
Μήτσιος Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου