Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΙΚΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΜΕΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ - ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ
Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ   4-2
Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, η ομάδα της Ε.Π.Σ. Γρεβενών των Προπαίδων ηττήθηκε στην Καστοριά με 4-2. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι Προπαίδες των Γρεβενών κοίταξαν στα μάτια τους συνομήλικους τους της Καστοριάς. Η έλλειψη εμπειρίας όμως καθώς και τα ολέθρια λάθη των τερματοφυλάκων,
οδήγησαν στην ήττα στο β΄μέρος. Σημασία έχει όμως, ότι τα παιδιά προσπάθησαν και έδειξαν ότι με σωστή προετοιμασία η ομάδα θα αποδώσει καλύτερα στο μέλλον. Σίγουρα όμως στα παιχνίδια αυτά, είναι εμφανής η έλλειψη που έχουν τα παιδιά των Γρεβενών σε παιχνίδια, καθώς δεν διεξάγονται παιδικά πρωταθλήματα στην ΄Ενωση Γρεβενών, ούτε υπάρχουν ακαδημίες για τη σωστή προετοιμασία των παιδιών.
ΤΑ ΓΚΟΛ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ  14΄  1-0
ΓΡΕΒΕΝΑ     19΄ 1-1   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ  27΄  2-1
ΓΡΕΒΕΝΑ     38΄ 2-2   ΖΙΩΓΑΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ  45΄  3-2
ΚΑΣΤΟΡΙΑ  56΄  4-2
ΣΥΝΘΕΣΗ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΛΗΣ): ΤΣΙΟΥΜΠΛΙΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ -(ΜΠΑΖΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  40΄), ΑΜΠΑΤΖΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  38΄), ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ -(ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 42΄), ΚΟΓΙΟΣ ΚΙΜΩΝΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΛΑΓΙΟΚΑΠΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΖΟΛΩΤΑΣ (ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 39΄), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ  50΄), ΖΙΩΓΑΣ ΤΙΜΟΣ (ΛΙΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ  55΄)


ΜΕΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ -junior's
Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ   5-2
Μετά από ένα πλούσιο σε φάσεις και γκολ αγώνα, η ομάδα της Καστοριάς βγήκε τελικά νικήτρια με σκορ 5-2.
Πάρα τη μεγάλη έκταση του σκοε, η ομάδα των Γρεβενών ήταν πάρα πολύ καλή ειδικά στο α΄μέρος. Στο β΄ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά (καθώς αυτός είναι ο σκοπός των πρωταθλημάτων αυτών) κι έτσι χάθηκε η ομοιογένεια και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και φυσικό. 
Η Ε.Π.Σ. Γρεβενών προηγήθηκε στο σκορ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ευαγγελόπουλου και η Καστοριά ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά του α΄ημιχρόνου. Οι Γρεβενιώτες πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ μετά από βολίδα του Μιχαηλίδη και στη συνέχεια η Καστοριά ισορρόπησε το παιχνίδι, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πέτυχε άλλα 4 τέρματα φτάνοντας στο ευρύ σκορ 5-2.


Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ   (ΠΛΗΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ): ΠΕΤΚΑΝΑΣ, ΚΥΡΑΤΖΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ, ΝΤΕΜΚΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΟΥΠΟΥΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ, ΜΠΑΖΑΚΑΣ Θ., ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΧΑΤΖΗΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου