Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Διαιτητών


Την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, πραγματοποίησαν οι διαιτητές της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΄Ενωσης "Κων/νος Σκέντζιος"
Παρουσία του Προέδρου της ΄Ενωσης κ. Κοσματόπουλου, ο αρχιδιαιτητής κ. Αργύρης Νατσιόπουλος, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν την προηγούμενη χρονιά. Δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των διαιτητών στα πρωταθλήματα της ΄Ενωσης και ιδιαίτερα από την απόδοση του "βαρύ πυροβολικού" Δημήτρη Θάνου και Ανδρέα Καραλιόλιου που σφύριξαν παιχνίδια επαγγελματικών κατηγοριών Super League, Β΄και Γ΄Εθνικής καθώς του Κώστα Τσέτσιλα που σφύριξε παιχνίδια Δ΄Εθνικής. Συγχαρητήρια επίσης απέδωσε και σ' όλα τα παιδιά που εκπροσώπησαν τους διαιτητές των Γρεβενών ως βοηθοί σε παιχνίδια εκτός Νομού. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Νατσιόπουλος στη συμπεριφορά, την αμεροληψία και την αντικειμενικότητα που επέδειξαν οι διαιτητές στους αγώνες, πράγμα που συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της διαιτησίας στα Γρεβενά.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Γιώργος Κοσματόπουλος
στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε την πλήρη ικανοποίηση εκ μέρους της Διοίκησης της ΄Ενωσης, για την καθοριστική συμβολή της διαιτησίας στην άψογη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΄Ενωσης. Δεν υπήρχαν προβλήματα εκτός ελαχίστων εξαιρεσέων και είμαστε περήφανοι που διαιτητές των Γρεβενών μας εκπροσώπησαν επάξια σε όλη την Ελλάδα, δήλωσε ο κ. Πρόεδρος. Παράλληλα έκανε έκκληση στους διαιτητές να συγκεντρώνονται και να ανταλάσσουν απόψεις στο δευτεριάτικο ραντεβού, ζήτησε μεγαλύτερη κινητοποίηση για την προσέλευση νέων διαιτητών και δήλωσε αμέριστη συμπαράσταση σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.
Ο κ. Νατσιόπουλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΄Ενωσης για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρει και τόνισε πως , "σε έναν διαιτητή μένουν πάντα οι καλές στιγμές. Στον κόσμο μένουν πάντα οι κακές στιγμές του διαιτητή." Παρόλα αυτά εμείς από τη μεριά μας είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα γήπεδα, για το καλό του ποδοσφαίρου.
Εντύπωση πάντως μας προκάλεσε η οργάνωση και η μεθοδικότητα του αρχιδιαιτητή. Για κάθε διαιτητή της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, δημιούργησε καρτέλα με όλους τους αγώνες  που συμμετείχε και παράλληλα δημιουργήθηκε βάση δεδομένων που θα βοηθήσει σε αναζήτηση στοιχείων και αποτελεσμάτων στο μέλλον.
Η εκδήλωσε έκλεισε με τραπέζι σε γνωστή ταβέρνα της Μυρσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου