Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Γιόρτασε η Ποντινή

Την επάνοδό της στην Α΄Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Γρεβενών γιόρτασε το Σάββατο 15 Μαϊου 2010 η Ποντινή. Η ιστορική ομάδα των Βεντζίων, μετά από διάλειμμα ενός έτους στη Β΄ Κατηγορία, επανήλθε δριμύτερη, οργανώθηκε και πέτυχε τον άθλο να τερματίσει πρώτη και αήττητη πετυχαίνοντας το απόλυτο των βαθμών.
Στην Ποντινή λοιπόν γιορτάστηκε η άνοδος με οικογενειακό διπλό. Τους ποδοσφαιριστές αποθέωσε σύσσωμο όλο το χωριό και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Γιώργος Κοσματόπουλος απένειμε το κύπελλο του Πρωταθλητή καθώς και τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές. Παρών ήταν και χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Βεντζίων Τάκης Αγνάντος.
Τη συμπεριφορά των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών της Ποντινής, εξήρε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Το γεγονός ότι τη φετινή αγωνιστική περίοδο κανένας παίχτης της Ποντινής δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα , θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, τόνισε ο κ. Κοσματόπουλος.
Η σεμνή και λιτή εκδήλωση, τελείωσε με γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση του σωματείου σε προσκεκλημένους και ποδοσφαιριστές σε ταβέρνα του χωριού.

Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου