Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΤΕ στην Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Γρεβενών επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Διευθυντής ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Αλκιβιάδης Νουσηκύρου.
Ο κ. Γενικός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Γιώργο Κοσματόπουλο και με τον Ταμία της ΄Ενωσης και στενό του φίλο κ. Γιώργο Μουταφίδη και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ο κ. Νουσηκύρου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ. Γρεβενών και εντυπωσιάστηκε από την αρτιότητα και την πληρότητα των υποδομών που διαθέτει η Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Σε δηλώσεις του ο κ. Γενικός, τόνισε χαρακτηριστικά: «΄Εμεινα έκπληκτος από τις εγκαταστάσεις που διαθέτει η Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Πραγματικά αποτελούν στολίδι για τον τόπο σας. Είχα την ευκαιρία να ξεναγηθώ από τον Πρόεδρο και κοινή μας διαπίστωση είναι ότι αυτό το στολίδι για να ολοκληρωθεί πλήρως, χρειάζεται η τοποθέτηση σκεπάστρου στις κερκίδες. Δηλώνω σήμερα ότι σαν ΟΤΕ, είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε επιχειρησιακά, ώστε το έργο του σκεπάστρου να ολοκληρωθεί έως το τέλος του καλοκαιριού του 2010. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε απ’ τη μεριά μας, γιατί έτσι αρμόζει και αυτό αξίζει η κοινωνία των Γρεβενών. ΄Ετσι με τις άρτιες κτιριακές υποδομές που διαθέτετε, θα μπορεί ο φίλαθλος κόσμος των Γρεβενών να απολαμβάνει τις παροχές που θα προσφέρει αυτό το κόσμημα. Διασαφηνίζω επίσης ότι δεν θα ζητήσουμε τη συνδρομή κανενός. Συγχαρητήρια στον κ. Κοσματόπουλο και σ’ όλο το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών για το έργο που προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. ΄Εχω μείνει πραγματικά έκπληκτος απ’ το έργο που μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει και γνωρίζοντας τα οράματα του Προέδρου, πιστεύω πως στο μέλλον θα υλοποιηθούν ακόμη περισσότερα έργα στα Γρεβενά και για το καλό του ποδοσφαίρου και προπαντός για το καλό της γρεβενιώτικης κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου