Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 και ώρα 17.00 μ.μ. Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, στα γραφεία της ΄Ενωσης, με τα παρακάτω θέματα Η.Δ. ΄Ολες οι εισηγήσεις έγιναν απ' τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Κοσματόπουλο.

Θέμα 1ο: Ενημέρωση του Προέδρου σχετικά με τα πρωταθλήματα της Α΄και Β΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Το πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα τελειώσει σύμφωνα με τον προγραμματισμό στις 22 Μαϊου 2010, αφού το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς, δεν θα έχουμε αγώνες. Σύμφωνα με το άρθρο 21 της προκήρυξης του πρωταθλήματος, σε περίπτωση πλήρους ισοβαθμίας (εφόσον ληφθούν υπόψη μεταξύ τους νίκες, τέρματα υπέρ και και κατά) στην κορυφή ή στη βάση θα γίνει αγώνας κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο που θα οριστεί με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.
Από την Α΄Κατηγορία υποβιβάζεται στη Β Κατηγορία μία ομάδα, η οποία θα καταλάβει τη 14η θέση. Ο υποβοβασμός περισσότερων ομάδων θα εξαρτηθεί από την πορεία της Α.Ε.Π. Βατολάκκου και των Γρεβενά Αεράτα, που συμμετέχουν στο Περιφερειακό Πτωτάθλημα.
Το Πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας θα τελειώσει στις 9 Μαϊου 2010. Εδώ τα πράγματα όσον αφορά την πρώτη θέση είναι πλέον ξεκάθαρα, αφού η ομάδα της Ποντινής και μαθηματικά πλέον ανεβαίνει στην Α΄Κατηγορία. Για την ανάδειξη της δεύτερης ομάδας που θα ανέλθει στην Α΄Κατηγορία θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης μεταξύ της 2ης, 3ης, 4ης και 5ης ομάδας με πλεονέκτημα έδρας για τους υψηλότερα στη βαθμολογία ως εξής:
Αν η διαφορά του 2ου από τον 5ο είναι 7 βαθμοί, οι αγώνες που θα διεξαχθούν σ' αυτή την περίπτωση θα είναι οι εξής: 2ος-5ος και 3ος-4ος. Οι νικητές των ζευγαριών θα παίξουν μεταξύ τους.
΄Οπως φάινεται όμως, η διαφορά του 2ου με τον 4ο θα είναι μεγαλύτερη από 7 βαθμούς, οπότε θα διεξαχθεί ένας αγώνας μεταξύ του 2ου και του 3ου.

Θέμα 2ο: Κλήρωση και ΄Εναρξη Πρωταθλήματος ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ και JUNIORS

Την ερχόμενη Κυριακή 18 Απριλίου 2010, έχουμε την έναρξη των πρωταθλημάτων ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ και JUNIORS. ΄Ωρα έναρξης των αγώνων είναι 13.00 μ.μ. και 15.00 μ.μ.
Η κλήρωση είναι η εξής:

1η αγωνιστική: 18-04-2010
1. Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ
2. Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ
    Ρεπό: Ε.Π.Σ. Φλώρινας

2η αγωνιστική: 25-04-2010
1. Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ- Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
2. Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ- Ε.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
    Ρεπό: Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

3η αγωνιστική: 02-05-2010
1. Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
2. Ε.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ- Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ
    Ρεπό:Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

4η αγωνιστική: 09-05-2010
1. Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ- Ε.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
2. Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ- Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ
    Ρεπό:Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

5η αγωνιστική: 09-05-2010
1. Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ- Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
2. Ε.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ- Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
    Ρεπό:Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ

Θέμα 3ο: Επιχορηγήσεις Ε.Π.Σ. Γρεβενών από Νομαρχία Γρεβενών και ΕΠΟ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι όπως είχε υποσχεθεί ο Νομάρχης κ. Κουπτσίδης, η Νομαρχία Γρεβενών επιχορηγεί την Ε.Π.Σ. Γρεβενών με 32.000 ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν όλες οι ομάδες μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαιτησίας. ΄Ετσι ολοκληρώθηκε η διαδικασία και έχει κατατεθεί ήδη στο λογαριασμό της ΄Ενωσης το προαναφερόμενο ποσό. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον κ. Νομάρχη για την άριστη συνεργασία που έχουμε και για την αμέριστη συμπαράστασή του, όταν και όποτε του ζητηθεί. Τα χρήματα αυτά θα είναι στη διάθεσή μας τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2010 και θα μοιραστούν στις ομάδες ως εξής:
1) Σε κάθε σωματείο της Α΄Κατηγορίας αντιστοιχεί ποσό 1.500 ευρώ.
2) Σε κάθε σωματείο της Β΄Κατηγορίας αντιστοιχεί ποσό 1.000 ευρώ.
3) Το Δ.Σ. της ΄Ενωσης αποφάσισε να παρακρατηθεί από κάθε σωματείο ποσό 100 ευρώ, προκειμένου να δημιουργηθεί ταμείο αλληλοβοήθειας τραυματισμένων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών μας.
Παράλληλα αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που είχε προκαλέσει το χιόνι στην περίφραξη του ενωσιακού γηπέδου και κυρίως στην πλευρά του γηπέδου 5Χ5. Το τιμολόγιο υλικών και εργασίας του εργολάβου, πληρώθηκε απ' την ΕΠΟ και οφείλουμε να στείλουμε ευχαριστήριο στον Πρόεδρο κ. Πιλάβιο.

Θέμα 4ο: Εξέταση των συμβάντων στον αγώνα Καμβουνιακού Δεσκάτης - ΠΑΟ Φελλίου

΄Οπως γνωρίζετε η ομάδα του ΠΑΟ Φελλίου δεν προσήλθε στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής στη Δεσκάτη. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του Καμβουνιακού Δεσκάτης με 3-0 και αφαιρούνται 2 βαθμοί από τον ΠΑΟ Φελλίου από το επόμενο Πρωτάθλημα.
Παράλληλα ο ΚΑΠ αναφέρει ότι θα πρέπει να επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο έως 3000 ευρώ.
Αποφασίστηκε να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟ Φελλίου 300 ευρώ. Αυτό θα ισχύει πλέον και για όλες τις ομάδες που δεν θα προσέρχονται σε αγώνες. Αν η ομάδα που δεν προσέρχεται στον αγώνα είναι γηπεδούχος, θα επιβαρύνεται και με τα έξοδα διαιτησίας.

Θέμα 5ο: Εξέταση των συμβάντων στον αγώνα ΜΑ Ελευθέρου - ΠΑΣ Γρεβενά

Δυστυχώς είχαμε την πρώτη διακοπή στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο αγώνας διακόπηκε σε βάρος της ομάδας του Ελευθέρου, οπότε κατακυρώνεται με σκορ 3-0 στον ΠΑΣ Γρεβενά, σύμφωνα με το άρθρο 21, παρ. 2β. Σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 6α του Πειθαρχικού, αφαιρούνται 3 βαθμοί φέτος και 2 βαθμοί για το επόμενο πρωτάθλημα απ' την ομάδα του Ελευθέρου και επιβάλλεται πρόστιμο 300 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου