Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Κοπή πίτας Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Σε μια λιτή εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΄Ενωσης "ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΚΕΝΤΖΙΟΣ", τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, οι διαιτητές και οι εκπρόσωποι των σωματείων, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και να συζητήσουν τρέχοντα θέματα που αφορούν τα σωματεία.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Γιώργος Κοσματόπουλος, ενημέρωσε τα σωματεία για θέματα οικονομικής φύσης καιο προανήγγειλε συναντήσεις με τους δυο Δημάρχους του Νομού μας, κ.κ. Κουπτσίδη και Μίγγο.
Δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία των πρωταθλημάτων της ΄Ενωσης, που κατά γενική ομολογία είναι τα καλύτερα της τελευταίας δεκαετίας, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην μεικτή ομάδα Νέων της ΄Ενωσης, που κατετάγη δεύτερη, χάνοντας την πρωτιά στο Ενωσιακό γήπεδο με αντίπαλο την Καστοριά.


Παράλληλα αναφέρθηκε στην πολύ καλή διαιτησία και στην μεγάλη προσπάθεια των διαιτητών μας που αναδεικνύουν τα Γρεβενά σε όλη την Ελλάδα, ενώ στηλίτευσε τη συμπεριφορά κάποιων ελάχιστων παραγόντων που δημιουργούν προβλήματα και δήλωσε πως θα ληφθούν αυστηρότατα μέτρα. Για την ιστορία τυχερό σωματείο για 2η συνεχόμενη χρονιά ήταν ο Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιάς που κέρδισε ποδοσφαιρικές μπάλες, ενώ τη χρυσή λίρα κέρδισε ο εκπρόσωπος των Αετών Αγίων Θεοδώρων.


ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου