Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Απολογισμός της διαιτησίας στην Ε.Π.Σ. Γρεβενών


 Απόλυτα πετυχημένη ήταν και φέτος η παρουσία των διαιτητών της ΕΔ/ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τους εμπιστεύτηκε και αυτοί τη δικαίωσαν απόλυτα. Μάλιστα το γεγονός ότι η ΕΠΣ Γρεβενών είναι από τις μικρότερες ενώσεις σε δυναμικότητα, θετική για την ΚΕΔ αποτέλεσαν οι εμφανίσεις των διαιτητών μας, που τους κατατάσσουν πλέον στους καλύτερους διαιτητές των επαγγελματικών και όχι μόνο πρωταθλημάτων.
Την πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Κοσματόπουλος για την πορεία της διαιτησίας στην ΄Ενωσή μας. «Πλέον οι γρεβενιώτες διαιτητές, δήλωσε, έχουν καταξιωθεί και αυτό φαίνεται από τις άριστες εκθέσεις των παρατηρητών διατησίας. Το γεγονός ότι σε όλες τις επαγγελματικές ενώσεις διευθύνουν διατητές της ένωσής μας, προβάλλεοι το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο που αναγνωρίζεται πλήρως από τις αρμόδιες αρχές. Πιστεύω ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι διαιτητές μας θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και ζήλο, αντιπροσωπεύοντας επάξια την ένωσή μας».
Στο ίδιο πνεύμα  ήταν και οι δηλώσεις του αρχιδιαιτητή Αργύρη Νατσιόπουλου: « Στον τομέα της διαιτησίας δεν έχουν τίποτα πλέον να ζηλέψουν οι γρεβενιώτες διαιτητές από τους συναδέλφους τους, Είναι πλήρως καταρτισμένοι και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίζουν οποιοσδήποτε συνθήκες προκύπτουν σε έναν αγώνα. Πιστεύω ότι η προσπάθεια που καταβάλλουν τους ανέδειξε και θα πάμε ακόμη καλύτερα. Είμαστε πλήρης και για τους αγώνες των τοπικών μας πρωταθλημάτων και για τις επαγγελματικές μας κατηγορίες. Το θετικό είναι το γεγονός ότι νέα παιδιά με το ζήλο και τις γνώσεις τους, αναταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες μας. Λάθη πάντα θα υπάρχουν αφού επισέρχεται ο ανθρώπινος παράγοντας. Τα συνεχή όμως σεμινάρια βοηθούν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Συγχαρητήρια λοιπόν στους διαιτητές μας και είμαστε σίγουροι ότι και στη νέα χρονιά θα ανταποκριθούν πλήρως στις ιδιαιτερότητς των παιχνιδιών".
Μερικά στατιστικά στοιχεία της χρονιάς που πέρασε


ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
SuperLeague: 14Δ και 13Δ ως τέταρτος
 ΄Εδειξε 3 κόκκινες, 73 κίτρινες ενώ υπέδειξε και 1 πέναλτι.


ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
4Δ στη F.L. 7Δ ως τέταρτος,7Δ στη Δ΄ Εθνική και 4Δ στα μπαράζ ανόδουΧΑΡΙΣΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
8ΒΔ στη F.L, 7ΒΔ στη Δ Εθνική και 3ΒΔ στα μπαράζ ανόδου
 
ΡΙΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
6ΒΔ στη F.L,7ΒΔ στη Δ εθνική και 4 ΒΔ στα μπαράζ ανόδου
 
ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ
2Δ στη F.L2, 2Δ ως τέταρτος και 9Δ στη Δ Εθνική
 
ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
6Δ στη Δ Εθνική
 ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
2Δ στη Δ Εθνική και 2Δ γυναικών
 
ΒΟΗΘΟΙ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ
ΣΤΕΦΟΥΛΗΣ 9, ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ 10, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ 9, ΓΚΟΛΙΑΣ 5, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΡΑΤΖΑΣ  3
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου