Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18-06-2012 του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών με θέμα συζήτησης της καλύτερη προετοιμασία της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Σ. Γρεβενών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 και ώρα 19.00 μ.μ.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γιώργος Κοσματόπουλος ενημέρωσε το σώμα για τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και εισηγήθηκε τις προτάσεις που θα κατατεθούν στους αντιπροσώπους των σωματείων, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Παράλληλα ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που πέρασε εκφράζοντας την ικανοποίηση του που όλα κύλησαν ομαλά, η συμπεριφορά παραγόντων και σωματείων ήταν υποδειγματική εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και η διαιτησία στάθηκε στο ύψος της προβάλλοντας επάξια το Νομό Γρεβενών σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες που διαιτητές μας διεύθυναν τα παιχνίδια.
Το μεγάλο αγκάθι είναι το οικονομικό πρόβλημα. Δεν θα γίνει καμία αύξηση ούτε στα πρόστιμα που θεσμοθετήθηκαν στην τελευταία συνέλευση ούτε στα παράβολα συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα και στο κύπελλο, παρόλο που σε όλες τις ενώσεις είναι πολλαπλάσια τα παράβολα συμμετοχής των ομάδων.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις ακαδημίες της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, με προπονητές γυμναστές με την ειδικότητα το ποδόσφαιρο, δυστυχώς όμως οι αρκετοί γονείς δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους. Παράλληλα ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, που πολλοί παράγοντες σωματείων θέλουν να οικειοποιηθούν το δυναμικό των ακαδημιών της Ε.Π.Σ., προβάλλοντας επιχείρηματα άνευ ουσίας. Η Ε.Π.Σ. Γρεβενών ήταν και θα είναι πάντα κοντά στα σωματεία και έχει αποδείξει διαχρονικά ότι όλα τα σωματεία χρήζουν της ίδιας προσοχής χωρίς να γίνονται σε κανέναν εξαιρέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου