Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Συγχαρητήρια επιστολήΣυγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής κ. Μιχάλη Τζανόπουλο, για την εκλογή του στην ηγεσία της ΄Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Δυτικής Αττικής, απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών κ. Γιώργος Κοσματόπουλος.  Μάλιστα, σε αυτή τονίζεται πως "μπορείς να βασιστείς στην προσωπική μου αλλά και τη βοήθεια όλων των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣ Γρεβενών  προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου".
Αναλυτικά η επιστολή:
"Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητέ φίλε,
Επιθυμώ να σου εκφράσω τα ειλικρινέστερα συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές μου για την επιτυχία σου να εκλεγείτε και πάλι πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής .
Η γνώση και οι προσωπικές σου αξίες είμαι βέβαιος ότι θα έχουν σημαντική επιρροή στη σταθερή ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος στη χώρα μας. Μπορείς να βασιστείς στην προσωπική μου αλλά και τη όλων των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣ Γρεβενών  προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Οι πόρτες μας στα Γρεβενά,  θα είναι ανοιχτές για εσένα οποτεδήποτε το επιθυμήσεις προκειμένου να συζητήσεις μαζί μας θέματα τα οποία άπτονται του ποδοσφαίρου και του τρόπου διοίκησής του.
Σου εύχομαι καλή τύχη, δύναμη και κάθε επιτυχία σε αυτή τη νέα πρόκληση και ανυπομονώ να σε συναντήσω σύντομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου