Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Τετάρτη: 31 Μαρτίου 2010
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 0-1 (0-1)
Kι όμως είναι αλήθεια! Η έκπληξη έγινε και ο Αλιάκμων Κιβωτού είναι ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών για το 2010. Πανηγύρια λοιπόν επικρατούν στην Κιβωτό, ενώ έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των Γρεβενά Αεράτα, αφού ακόμα ένας στόχος της φετινής χρονιάς χάθηκε. Στο αγωνιστικό μέρος τώρα το παιχνίδι που διεξήχθη στο πανέμορφο ενωσιακό γήπεδο, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. ΄Ετσι όπως εξελίχθηκε φάνηκε από την αρχή ότι κυπελλούχος θα ήταν αυτός που θα κατάφερνε να σκοράρει, πράγμα που πέτυχε ο Αλιάκμων Κιβωτού με τον καλύτερο του παίχτη Σάκη Στεργιόπουλος.
Με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, οι ποδοσφαιριστές της Κιβωτού πιο αποφασισμένοι πανηγύρισαν στο τέλος. ΄Ακαρπη υπεροχή και κατοχή της μπάλας είχαν τα Γρεβενά Αεράτα, που δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν το παιχνίδι όπως ήθελαν, ενώ παράπονα έχουν από τη διαιτησία που επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι και τις πολλές διακοπές και καθυστερήσεις στο παιχνίδι.

16΄- Ατομική προσπάθεια του Στεργιόπουλου, το σουτ όμως που επιχείρησε ήταν άστοχο.
18΄- Συνεργασία Δ. Σταμπολίδη – Στεργιόπουλου, σουτ του τελευταίου από πλάγια αριστερά δεν βρήκε στόχο.
28΄- Δυνατό σουτ του Ευαγγελόπουλου έξω απ’ την περιοχή, κατέληξε άουτ.
37΄- Ψηλοκρεμαστό γέμισμα του Χατζηγιετήμ απ’ το κέντρο του γηπέδου εκμεταλλεύτηκε ο Στεργιόπουλος, ο οποίος ελίχθηκε στο ύψος της περιοχής και με έξοχο συρτό πλασέ σημείωσε το 0-1.
49΄- Μεγάλη ευκαιρία για τα Αεράτα να ισοφαρίσουν, όταν ο Ευαγγελόπουλος από αριστερά έβγαλε παράλληλη σέντρα για να αστοχήσει ο Μπόζιαρης με το κεφάλι από τα 3 μέτρα.
81΄-
Δυνατό σουτ του Ευαγγελόπουλου πέρασε άουτ.

86΄- Σουτ του Δημόπουλου από καλή θέση δεν ανησύχησε τον Κυργερίδη, αφού η μπάλα πέρασε πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Καλή Η διαιτησία των: Κ. Τσέτσιλα, Ρίγγου, Φώλια και Μωυσιάδη (4ος) (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)

Κόκκινες κάρτες: Θ. Λάλλος 81΄, Π. Τεντόγλου 81΄

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Ευαγγελόπουλος, Οικονόμου, Χερίδης, Θ. Δημόπουλος (45΄Θ. Λάλλος), Τ. Δημόπουλος, Αναστασιάδης, Σ. Μπαλοδήμος (45΄Χαστάς), Παπακώστας (45΄Δημητριάδης), Ρ. Δημόπουλος, Μπόζιαρης
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ (Γιάννης Κοιλανίτης): Κυργερίδης, Δ. Σταμπολίδης, Τεντόγλου, Κίτσιος (71΄Ι. Σταμπολίδης), Π. Σταμπολίδης, Καλαϊτζίδης (86΄Φωτιάδης), Χατζηγιετήμ, Καϊτανίδης, Στεργιόπουλος, Βασιλειάδης, Γ. Παπαδόπουλος (90΄Χατζηβασιλειάδης)

Ρεπορτάζ: Φώτης Μπαζάκας
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπαζάκας

1 σχόλιο:

ΤΠΤ είπε...

ΑΠΙΘΑΝΟ !!
ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ !!

Δημοσίευση σχολίου