Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Δελτίο Τύπου ΚΕΔ/ΕΠΟ (22/06/2010)

altΑπό την Κ.Ε.Δ /Ε.Π.Ο. ανακοινώνεται ότι οι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές που θα συμμετάσχουν στο ετήσιο σεμινάριο προεπιλογής 2010-2011 οφείλουν να προσκομίσουν τις παρακάτω ιατρικές εξετάσεις:
 
1)  Διαιτητές-βοηθοί διαιτητές Super League, διαιτητές-βοηθοί διαιτητές 2ης κατηγορίας και διαιτητές 3ης κατηγορίας: ακτινογραφία θώρακος-τηλεκαρδίας, πρόσφατο τεστ κοπώσεως και υπέρηχο καρδιάς από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις.
 
2)  Διαιτητές και υποψήφιοι διαιτητές 4ης κατηγορίας, βοηθοί και υποψήφιοι βοηθοί 3ης   ακτινογραφία θώρακος-τηλεκαρδίας, καρδιογράφημα από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις και οφθαλμολογική εξέταση μόνο από δημόσιο νοσοκομείο με τη σχετική γνωμάτευση. κατηγορίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου