Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Γ' Εθνική 2013-2014: Ισχύοντα για ΜΜΕ σε αγώνες Πρωταθλήματος & Κυπέλλου

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ όλης της χώρας, ότι ανακαλούνται και δεν έχουν ισχύ όλες οι ειδικές διαπιστεύσεις εισόδου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, που εξέδωσε και... διένειμε -μέσω των ανά την Ελλάδα Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων- η Ε.Π.Ο., για τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014.

Λόγω των διαφορετικών δεδομένων (π.χ. δημοσιογραφεικές θέσεις, κερκίδες, χώροι ΜΜΕ κλπ.) που ισχύουν σε όλα τα γήπεδα/στάδια της χώρας όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014, την αποκλειστική ευθύνη για την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων των ΜΜΕ θα έχουν τα γηπεδούχα σωματεία.

Σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές ταυτότητες ΜΜΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου, Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Εύβοιας, Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, Δημοσιογραφικές Ταυτότητες Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού), ισχύει ό,τι ακριβώς προβλέπεται στους νόμους και τους κανονισμούς.

Αναφορικά με τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων ισχύουν τα εξής:
α. Αγώνες Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014
Τα δικαιώματα ανήκουν στα σωματεία, τα οποία και νομιμοποιούνται να τα εκχωρούν σε όποιο ΜΜΕ εκείνα επιθυμούν. Θα πρέπει δε, να προμηθεύουν με τη σχετική έγγραφη άδειά τους τα ενδιαφερόμενα Μέσα, έτσι ώστε να μην προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα στις μεταδόσεις, αλλά και να κοινοποιούν όπως προβλέπεται στους κανονισμούς τις συμβάσεις συνεργασίας τους με τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα στην αρμόδια υπηρεσία της Ε.Π.Ο..

β. Αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014
Τα δικαιώματα ανήκουν στην Ε.Π.Ο., η οποία και θα προμηθεύει με τη σχετική έγγραφη άδειά της τα ενδιαφερόμενα ΜΜΕ, έτσι ώστε να μην προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα στις μεταδόσεις.

Για τους αγώνες Κυπέλλου Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014, η Ε.Π.Ο. διατηρεί το δικαίωμα εφόσον κριθεί απαραίτητο, βάσει των προβλεπομένων στους νόμους και τους κανονισμούς, να προχωρήσει στην έκδοση ειδικών διαπιστεύσεων ειδόσου για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

epo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου